Nouveautés

BOUWXPO 2018 UW INSPIRATIE VOOR BOUWEN, VERBOUWEN & INTERIEUR

16-10-2018

De 6de editie van BOUWXPO vindt plaats van vrijdag 09 tot en met zondag 11 november 2018 in Kortrijk Xpo.  Als grootste bouwbeurs van West-Vlaanderen bundelt BOUWXPO gedurende 3 dagen opnieuw de belangrijkste aanbieders/specialisten uit de branche onder één dak: van woningbouwbedrijven, makelaars en interieurbedrijven tot producenten, verdelers en installateurs van (ver)bouwmaterialen, -producten en -diensten en dit in de ruimste zin van het woord. Zowel voor de bouw, renovatie als inrichting van uw woning kan u op BOUWXPO terecht. U kunt ons vinden op de stand: 183.

DATA EN OPENINGSUREN
Vrijdag 09 november 2018 van 15u tot 21u (nocturne)
Zaterdag 10 november 2018 van 11u tot 18u
Zondag 11 november 2018 van 11u tot 18u (Wapenstilstand)

Gratis inkom en kinderopvang.

http://www.bouwxpo.be/

 

 

Te gast bij onze ondernemers

10-03-2015

Zondag 22 maart 2015 organiseert Anzegem de derde editie van ‘Te gast bij onze ondernemers’. Op deze dag kunt u een kijkje achter de schermen bij de lokale handelaars nemen.

Ook Elektro De Brauwer neemt deel aan dit uniek initiatief. Van 10u tot 17u kunt u bij ons, naast 15 andere bedrijven, eens achter de schermen kijken. We voorzien deskundig advies en tal van andere leuke activiteiten.

Ook kunt u als bezoekers aan deze ‘Te gast bij onze ondernemers’ deelnemen aan de wedstrijd. Bezoekt u 4 verschillende bedrijven? Dan maakt u kans op een Anzegembon twv € 100,00. Deelnemingsformulieren liggen bij ons ter beschikking.

Aarzel niet om ons te contacteren voor bijkomende informatie en/of vragen.

 

Ons unieke energie opslag systeem!

09-09-2014

Beste klant,

Uw schonk ons uw vertrouwen bij uw aankoop van een zonnepaneelinstallatie.Als vooruitstrevend bedrijf willen we onze klanten op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen op de markt.

U hoorde wellicht via tv,radio,krant of internet wat u te wachten kan staan deze winter,we kunnen inderdaad te maken krijgen met afschakeling van elektriciteit omwille van stroomtekorten.Of het echt zo ver komt valt af te wachten,feit is dat u zich er wel kunt tegen wapenen.

Met enige trots stellen we u graag ons nieuw product voor:het energie opslag systeem.We haalden opnieuw onze info bij de ervaren duitse markt.In duitsland worden deze reeds enkele jaren geplaatst,de duitse overheid geeft er zelfs subsidies voor.Ons oog viel specifiek op het merk Senec.Dit bedrijf is gesitueerd in Leipzig en bied een garantie van maar liefst 12 jaar.Met dit systeem kan u tot maar liefst 8h autonoom werken zonder afhankelijk te zijn van het net.Via onze duitse partner konden we hier reeds de nodige ervaring opdoen.

Ook voor de grotere installaties is er een alternatief:De Senec Business kan tot maar liefst 30kwh vrijgeven bij volle opslag van de batterijen.

Feit is dat naar de toekomst energieopslag steeds meer de oplossing zal zijn voor het energie tekort en de steeds stijgende energieprijzen.Tevens zal het met de digitale tellers die de netbeheerders in de toekomst zullen plaatsen(en waar in iedere regio in belgie reeds proefprojecten lopen)niet meer mogelijk zijn om uw teller te laten terug draaien.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek .

Met vriendelijke groeten

Elektro De Brauwer

Wegenwerken

03-03-2014

Sinds mei 2013 zijn er wegenwerken in de Pastoor Verrieststraat, erna volgt Ingooigemplaats. De werken duren tot eind 2014.

Hieronder vindt u een plannetje van de wegomlegging tijdens deze werken.

We blijven altijd van één kant van de straat bereikbaar. Voor u een bezoek brengt aan onze showroom kan u altijd ons een contacteren hoe u ons het best bereikt tel 003256778825.

wegomlegging

Zonnepanelen, de energie van de toekomst

10-02-2014

Zonnepanelen (ook photovoltaïsche of PV-installaties genoemd) zetten licht om in elektriciteit die u meteen kunt gebruiken.

Een installatie bestaat uit de zonnepanelen zelf, een montagesysteem om de panelen op het dak te plaatsen, bekabeling en minstens één omvormer die de opgewekte gelijkstroom omzet in bruikbare wisselstroom.

Na de omvormer moet een productiemeter of groenestroommeter worden geplaatst die de elektriciteit meet die de zonnepanelen opwekken. Op basis van deze meterstanden worden groenestroomcertificaten toegekend.

Na de productiemeting kan de opgewekte elektriciteit ter plaatse verbruikt worden door uw televisie, wasmachine, verlichting,
… Overtollige stroom wordt naar het net gestuurd.

’s Nachts, op donkere dagen of op momenten dat u veel verbruikt, gebruikt u indien nodig ook nog stroom van het net. De stroom die van en naar het net gaat, wordt gemeten door de facturatie- of injectiemeter. Deze teller draait terug wanneer uw zonnepanelen meer produceren dan u verbruikt.