<< Terug naar nieuws

Ons unieke energie opslag systeem!

09-09-2014

Beste klant,

Uw schonk ons uw vertrouwen bij uw aankoop van een zonnepaneelinstallatie.Als vooruitstrevend bedrijf willen we onze klanten op de hoogte houden omtrent de ontwikkelingen op de markt.

U hoorde wellicht via tv,radio,krant of internet wat u te wachten kan staan deze winter,we kunnen inderdaad te maken krijgen met afschakeling van elektriciteit omwille van stroomtekorten.Of het echt zo ver komt valt af te wachten,feit is dat u zich er wel kunt tegen wapenen.

Met enige trots stellen we u graag ons nieuw product voor:het energie opslag systeem.We haalden opnieuw onze info bij de ervaren duitse markt.In duitsland worden deze reeds enkele jaren geplaatst,de duitse overheid geeft er zelfs subsidies voor.Ons oog viel specifiek op het merk Senec.Dit bedrijf is gesitueerd in Leipzig en bied een garantie van maar liefst 12 jaar.Met dit systeem kan u tot maar liefst 8h autonoom werken zonder afhankelijk te zijn van het net.Via onze duitse partner konden we hier reeds de nodige ervaring opdoen.

Ook voor de grotere installaties is er een alternatief:De Senec Business kan tot maar liefst 30kwh vrijgeven bij volle opslag van de batterijen.

Feit is dat naar de toekomst energieopslag steeds meer de oplossing zal zijn voor het energie tekort en de steeds stijgende energieprijzen.Tevens zal het met de digitale tellers die de netbeheerders in de toekomst zullen plaatsen(en waar in iedere regio in belgie reeds proefprojecten lopen)niet meer mogelijk zijn om uw teller te laten terug draaien.

Interesse? Aarzel niet en contacteer ons voor een vrijblijvend bezoek .

Met vriendelijke groeten

Elektro De Brauwer